HTML

The Babel Project

A The Babel Projekt egy indulófélben lévő startup vállalkozás. Célunk egy olyan nyelvtanuló alkalmazás létrehozása mely minden eddiginél interakívabb módon segít elsajátítani az idegen nyelvek használatát. A jelenlegi piaci szereplőkkel ellentétben nem a szókincs bővítését, hanem a kiejtés pontosságát helyezzük előtérbe. Minőségre szeretnénk fektetni a hangsúlyt a mennyiség helyett. Az az alkalmazás mindenki számára teljesen ingyenesen elérhető lesz. Kérlek támogass te is minket!

Friss topikok

2013.11.07. 18:16 János F. Fazakas

Küszöbön az IDEGENEKKEL való kapcsolatfelvétel technológiája?

Egy MAGYAR fejlesztőcsoport áttörés küszöbén áll az idegenekkel való kapcsolatfelvétel kérdésében. IMG_3857a_KaBOOM-at-KSC_Ken-Kremer.jpgElképzelésük alapja, hogy az idegenek beszéde, az esetek túlnyomó többségében más hangokból épül fel mint a miénk. Egy speciális univerzális beszédhang-analizáló algoritmus segítségével viszont hidat lehet képezni a mi és
az ő nyelvünk között. A fejlesztés több neves szakértő érdeklődését is felkeltette! A nemzetközi áttörés még várat magára de forrásunk biztos helyről tudja, hogy a közeljövőben több információt is nyilvánosságra fognak hozni! Egyéb információkat lehet olvasni még a fejlesztésről ITT 

A The Babel Project csapata egy interaktív idegennyelv-tanuló és kiejtés javító alkalmazás fejlesztésén dolgozik. Ötletükkel beneveztek a Motivátor Nagydíj pályázatára ahol a második körbe bekerülve esélyük nyílt eljutni a döntőbe és elnyerni az 1 000 000 Ft.-os fődíjat a megvalósításra. Ha szeretnétek ti is segíteni a megvalósítást, támogassatok minket egy szavazattal a nagydíjon. ITT tudtok szavazni!!!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://thebabelproject.blog.hu/api/trackback/id/tr275619761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása