HTML

The Babel Project

A The Babel Projekt egy indulófélben lévő startup vállalkozás. Célunk egy olyan nyelvtanuló alkalmazás létrehozása mely minden eddiginél interakívabb módon segít elsajátítani az idegen nyelvek használatát. A jelenlegi piaci szereplőkkel ellentétben nem a szókincs bővítését, hanem a kiejtés pontosságát helyezzük előtérbe. Minőségre szeretnénk fektetni a hangsúlyt a mennyiség helyett. Az az alkalmazás mindenki számára teljesen ingyenesen elérhető lesz. Kérlek támogass te is minket!

Friss topikok

2013.11.01. 18:04 János F. Fazakas

A The Babel Project bekerült a Motivátor Nagydíj második fordulójába!

Örömmel jelentjük be, hogy projektünk bekerült a Motivátor Nagydíj második fordulójába, ahol már a 1Lenovo_Motivator_Nagydij.jpgdöntőbekerülés a tét! Pályázatunk bekerülésének oka, hogy a mi bemutatkozó videónkat tekintették meg a legtöbben(3 hét alatt közel 2000 megtekintés!!) youtube-on! Ezt mi visszaigazolásként kezeljük arról, hogy sokak számára fontos a Round-Two.jpgkezdeményezésünk! Ez csak megerősít minket abban, hogy az eddiginél is nagyobb lendülettel és lelkesedéssel dolgozzunk a projekten! Reméljük minél hamarabb eljuthat kész alkalmazásunk a leendő felhasználóinkhoz! 

A mezőny igen erős volt, így megtiszteltetésnek érezzük a továbbjutást. Sok érdekes-innovatív projekt nevezett, biztosak vagyunk benne, hogy a zsűrinek nem volt könnyű dolga. Bár lebonyolítását tekintve "verseny", mi mégis inkább egy közösségépítő platformként tekintünk a nagydíjra. Hisszük, hogy az innováció akármilyen mértékű is, csak előre viszi a világot! large-firms-and-the-growth-of-start-up-culture.jpgReméljük, hogy egy termékeny szellemi műhelyként élhet tovább a közösség, attól függetlenül, hogy ki jutott tovább a következő fordulókba. A The Babel Projekt, csapatunk első igazi startupja így hatalmas megtiszteltetés, hogy egy ilyen közösség részei lehetünk! Célunk a lehető legnagyobb hozzáadott értékkel meghálálni, rajongóink és a közösség eddigi támogatását! startup-sign.png

A Motivátor Nagydíj második fordulójában a szavazás újra indul. Megkérjük eddigi támogatóinkat, hogy továbbra is ossza meg lehető legtöbb ismerősével projektünket. Célunk, hogy minél több emberhez eljussunk. Természetesen továbbra is lehet minket támogatni szavazatokkal, de jelenleg a legfontosabb, hogy minél több visszaigazolást kapjunk leendő felhasználóinktól! Kérdéseitekkel továbbra is forduljatok hozzánk bizalommal! 

Üdvözlettel a The Babel Project csapata!

https://www.facebook.com/thebabelproject

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://thebabelproject.blog.hu/api/trackback/id/tr805608359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása