HTML

The Babel Project

A The Babel Projekt egy indulófélben lévő startup vállalkozás. Célunk egy olyan nyelvtanuló alkalmazás létrehozása mely minden eddiginél interakívabb módon segít elsajátítani az idegen nyelvek használatát. A jelenlegi piaci szereplőkkel ellentétben nem a szókincs bővítését, hanem a kiejtés pontosságát helyezzük előtérbe. Minőségre szeretnénk fektetni a hangsúlyt a mennyiség helyett. Az az alkalmazás mindenki számára teljesen ingyenesen elérhető lesz. Kérlek támogass te is minket!

Friss topikok

2013.10.28. 11:03 János F. Fazakas

Bemutatkozó videónk!

Mikortól lesz elérhető?

Terveink szerint még idén év végén elindulnának az első nyilvános tesztek. Természetesen mivel egy startup vállalkozásról van szó, ezért sokban függünk a támogatóinktól. Ötletünkkel beneveztünk a Lenovo Magyarország által Motivátor Nagydíjra, ahol támogatást nyerhetünk a mielőbbi megvalósításra. Amennyiben szeretnétek, hogy mihamarabb megvalósíthassuk ötletünket, kérjük támogassatok minket egy szavazattal a versenyen. Ehez csak annyit kell tenni, hogy a Lenovo Magyarország(lájkolni kell az oldalt) facebook oldalán elindítjátok a Motivátor Nagydíj alkalmazását, majd egy szavazatot adtok a "The Babel Project" pályázatára! Ha ötletünk elnyerte tetszéseteket osszátok meg ismerőseitekkel is hiszen minél több emberhez jut el kezdeményezésünk, annál hamarabb és annál több emberen fogunk tudni segíteni! Hamarosan újabb bejegyzésekkel jelentkezünk ahol bemutatjuk majd a felhasználói felületet, a felhasználhatósági területeket és az egyéb extra funkciókat. Addig is kövessetek minket facebook oldalunkon.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://thebabelproject.blog.hu/api/trackback/id/tr645602744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása