HTML

The Babel Project

A The Babel Projekt egy indulófélben lévő startup vállalkozás. Célunk egy olyan nyelvtanuló alkalmazás létrehozása mely minden eddiginél interakívabb módon segít elsajátítani az idegen nyelvek használatát. A jelenlegi piaci szereplőkkel ellentétben nem a szókincs bővítését, hanem a kiejtés pontosságát helyezzük előtérbe. Minőségre szeretnénk fektetni a hangsúlyt a mennyiség helyett. Az az alkalmazás mindenki számára teljesen ingyenesen elérhető lesz. Kérlek támogass te is minket!

Friss topikok

2013.10.16. 12:08 János F. Fazakas

Blog indító

cover2_1381917636.png_1702x630

Kedves leendő felhasználóink! 

Örömmel tudatjuk, hogy ebben a pillanatban elindult blogfelületünk! Igyekszünk minél naprakészebb és részletesebb információkkal szolgálni majd a fejlesztéssel kapcsolatban. Naponta friss bejegyzésekkel fogunk jelentkezni ahol részletesen bemutatjuk a kezdeményezés előnyeit és felhasználhatósági területeit. Köszönjük eddigi támogatásotokat nélkületek nem sikerülne! Továbbra is támogassatok minket a Lenovo Magyarország facebook oldalán indított Motivátor Nagydíjon, hogy minél hamarabb megvalósíthassuk terveinket! Ösztönözzétek barátaitokat-ismerőseiteket, hogy minél több emberhez eljussunk és segíthessünk! 

Bemutatkozó videónka megtekinthetitek youtube-on és facebook-on is! 
https://www.youtube.com/watch?v=T91Jagpco1o

https://www.facebook.com/thebabelproject

Szólj hozzá!

Címkék: nyelvtanulás lenovo babel motivátor motivátor nagydíj the babel project lenovo magyarország


A bejegyzés trackback címe:

https://thebabelproject.blog.hu/api/trackback/id/tr175574361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása